Just found out some simple facts about food and cooking.
Mint (the herb).
While I was cooking wheat porridge, some tiny pieces of dried mint got into it and added the natural flavour. So I had wheat porridge with mint taste.
Oatmeal flour
I poured cold (unheated) water into the oatmeal flour and left it for the night. In the morning the mass was kind of thiсker, the slight astringency of fresh oat flour disappeared, it became just like porridge. (In fact, it is not necessary to wait several hours, perhaps half an hour will do.)
То, что я узнала в процессе приготовления еды.
Мята (трава)
Как-то готовила пшеничную кашу, и туда попали кучочки сушеной мяты. Получилась каша с мятным вкусом, натурально ароматизированная.
Овсяная мука
Залила овсяную муку холодной водой и оставила на ночь, утром она была погуще и стала как каша и на вкус: исчез терпкий привкус. (Необязательно ждать несколько часов, получаса может быть достаточно).
Mint (the herb).
While I was cooking wheat porridge, some tiny pieces of dried mint got into it and added the natural flavour. So I had wheat porridge with mint taste.
Oatmeal flour
I poured cold (unheated) water into the oatmeal flour and left it for the night. In the morning the mass was kind of thiсker, the slight astringency of fresh oat flour disappeared, it became just like porridge. (In fact, it is not necessary to wait several hours, perhaps half an hour will do.)
То, что я узнала в процессе приготовления еды.
Мята (трава)
Как-то готовила пшеничную кашу, и туда попали кучочки сушеной мяты. Получилась каша с мятным вкусом, натурально ароматизированная.
Овсяная мука
Залила овсяную муку холодной водой и оставила на ночь, утром она была погуще и стала как каша и на вкус: исчез терпкий привкус. (Необязательно ждать несколько часов, получаса может быть достаточно).
Комментариев нет:
Отправить комментарий